10.9 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 19:43

Hoți prinși în timp ce spărgeau mașina senatorului Valentin Calcan

spot_img

Hoţi prinşi în timp ce spărgeau maşina senatorului Valentin CalcanDoi bărbaţi au fost prinşi în flagrant de poliţişti, miercuri, în Piaţa Constituţiei din Capitală, după ce au furat un laptop din maşina senatorului Valentin Gigel Calcan, prin metoda “telecomandă”.

“Doi suspecţi de furturi din autoturisme au fost surprinşi, în jurul orei 12.00, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în flagrant delict, de către poliţiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale din IGPR şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sector 1 Bucureşti”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Cei doi bărbaţi au furat prin metoda “telecomandă”, o modalitate relativ nouă de furt. “Practic, hoţii urmăresc un autoturism în trafic, până când proprietarul opreşte şi părăseşte vehiculul. Înainte ca acesta să apese butonul telecomenzii pentru activarea închiderii centralizate, hoţii folosesec telecomanda lor, iar maşina rămâne descuiată, în timp ce victima pleacă convinsă de faptul că şi-a asigurat automobilul”, au explicat polițiștii.

Surse judiciare au precizat că cei doi suspecţi au fost surprinși furând un laptop dintr-o maşină Volkswagen Touareg, care aparţine senatorului de Dâmboviţa Valentin Gigel Calcan.

Raluca Dan