3.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 9:28
No menu items!

Hoț împușcat de polițiști pe Autostrada Arad – Timișoara

spot_img

Incidentul s-a produs, în noaptea de miercuri spre joi, când o patrulă de poliţişti a prins în flagrant trei persoane care furau combustibil din rezervorul unui camion parcat

pistol

Poliţiştii arădeni au tras câteva focuri de armă pentru a opri un grup de hoţi care furau carburanţi pe Autostrada Arad-Timişoara. Unul dintre suspecţi a fost rănit uşor la un picior.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Arad au precizat că incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, când o patrulă de poliţişti a prins în flagrant trei persoane care furau combustibil din rezervorul unui camion parcat pe Autostrada Arad-Timişoara.

În zona parcării de pe autostrada A1 la kilometrul 530, pe sensul de mers Arad-Timişoara, au fost prinse în flagrant trei persoane care sustrăgeau aproximativ 200 de litri de motorină din rezervorul unui autotren aflat în parcare. Deoarece la somarea verbală a poliţiştilor cei trei au încercat să fugă şi chiar să oprească acţiunea poliţiştilor, s-a executat foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare. Întrucât aceştia au încercat să fugă cu un autoturism, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, unul din cei trei fiind rănit superficial la un picior.

Inspectoratul de Poliție al Județului Arad
comunicat de presă

Cei trei suspecţi au fost identificaţi: toți sunt din județul Timiş și au 20 de ani.

Tânărul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad, unde a primit îngrijiri medicale. Cei trei au fost duși joi la audieri şi ar putea fi reţinuţi pentru 24 de ore.

E.T.