25.7 C
București
marți, 21 mai 2024 - 20:31
No menu items!

H&M aduce în România colecţia de decoraţiuni interioare

spot_img

 H&M aduce în România colecţia de decoraţiuni interioare

Retailerul de fashion H&M aduce în România în octombrie şi colecţia de decoraţiuni interioare – H&M Home, găzduită de noul magazin care va fi deschis în centru comercial Promenada din Floreasca.

Noul magazin H&M, cu o suprafaţă de peste 2.300 metri pătraţi, se va deschide pe 17 octombrie și va fi al- 26-lea magazin din reţea și primul care va avea în ofertă şi colecţia de decoraţiuni interioare H&M Home.

„Deschiderea noului nostru magazin din Promenada marchează continuarea expansiunii H&M, acesta fiind cel de-al 26-lea magazin în România şi al 8-lea deschis în Capitală. În acelaşi timp, facem un pas înainte în dezvoltarea noastră, prin extinderea ofertei cu colecţia H&M Home, care sunt sigur că va fi foarte apreciată şi de clienţii noştri din România”, a declarat Ralf Wein, country manager H&M pentru România.

Colecţia H&M Home oferă o multitudine de produse, pornind de la textile cu imprimeuri moderne (cuverturi, prosoape, feţe de pernă, lenjerii de pat etc) la produse decorative din sticlă sau inox (suporturi de lumânări, vaze de sticlă, sau tăviţe), toate cu design modern şi, în acelaşi timp, funcţional.

H&M a fost fondat în Suedia 1947 şi este listat la NASDAQ OMX Stockholm. H&M are peste 2.900 de magazine pe 47 de pieţe, inclusiv unităţi deschise în sistem de franciză.

H&M Home a fost lansată în anul 2009 şi este un concept care propune multiple soluţii de decorare a spaţiului interior, reunind tendinţe actuale din modă cu cele din designul interior.

C.I.