Heidi Klum s-a despărţit de iubitul ei

Heidi-Klum

Top-modelul german Heidi Klum s-a despărţit de iubitul ei, bodyguardul Martin Kirsten, după o relaţie care a durat aproximativ un an şi jumătate, dezvăluie site-ul revistei People.

Heidi Klum, în vârstă de 40 de ani, a început relaţia cu Martin Kirsten, în vârstă de 41 de ani, la câteva luni după ce a depus actele prin care solicita divorţul de cântăreţul Seal, punând astfel capăt unui mariaj care a durat şapte ani. Potrivit publicaţiei americane, despărţirea celebrului top-model german de iubitul ei s-a produs în urmă cu câteva săptămâni.

Kirsten şi Klum şi-au încetat şi relaţia profesională.

“Nu mai lucrează împreună”, a dezvăluit o sursă pentru revista People.

“În viaţă totul se rezumă la sincronizare. El a fost un sprijin foarte bun pentru ea (după divorţul de Seal, n.r.), s-au sprijinit unul pe celălalt, însă acum vor merge înainte pe căi separate. Au însă în continuare o prietenie minunată”, a declarat aceeaşi sursă.

Top-modelul german are patru copii: Leni, în vârstă de 9 ani – din relaţia cu omul de afaceri italian Flavio Briatore -, Lou, în vârstă de 4 ani, Johan, în vârstă de 6 ani, şi Henry, în vârstă de 8 ani, cu cântăreţul Seal.

C.A.

NICIUN COMENTARIU