15.3 C
București
vineri, 20 mai 2022 - 1:25
No menu items!

„Harry Potter” s-a logodit

spot_img

Daniel Radcliffe

Actorul britanic Daniel Radcliffe, starul francizei cinematografice „Harry Potter”, s-a logodit cu iubita lui, Erin Darke, cu care are o relaţie de aproape doi ani. Potrivit mai multor surse, actorul şi iubita sa doresc să păstreze secretul asupra acestui eveniment până când vor alege un inel de logodnă, cu ocazia unei apropiate vacanţe la Paris, informează femalefirst.co.uk.

Vor să păstreze totul în secret, pentru că este un eveniment privat, însă amândoi sunt extrem de încântaţi. Sunt mai fericiţi ca niciodată„, a declarat o sursă, citată de revista Star.

Conform sursei citate, cei doi intenţionează să se căsătorească în 2015, în cadrul unei ceremonii care va fi organizată pe malul Lacului Michigan din Statele Unite, unde locuieşte familia Darke.

Erin-Darke

Daniel Radcliffe, în vârstă de 24 de ani, a devenit cunoscut pentru interpretarea vrăjitorului Harry Potter în franciza cinematografică omonimă de succes bazată pe romanele scrise de J. K. Rowling. Actorul a mai jucat în lungmetrajul „The Woman in Black/ Femeia în negru”, dar şi pe Broadway, în muzicalul de succes „How To Succeed In Business Without Really Trying”. De asemenea, starul este distribuit în filmul de ficţiune „Horns”, care urmează să fie lansat la finalul acestui an.

D.M.