6.6 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 2:51

Hannes Swoboda, despre Monica Macovei: Europarlamentarul PDL exploatează frica într-un mod ce aminteşte de trecut

spot_img

Liderul socialiștilor europeni îi dă replica europarlamentarului PDL

hannes_swoboda

Liderul grupului S&D din Parlamentul European, Hannes Swoboda, susţine că europarlamentarul PDL Monica Macovei “îi minte pe români” şi “exploatează frica într-un mod care aminteşte de manipulările din trecut“.

Swoboda – citat într-un comunicat de  presă al PSD – a condamnat declaraţiile europarlamentarului PDL Monica Macovei, potrivit căreia o majoritate a social-democraţilor în Europa ar însemna “vremuri de teroare şi întoarcerea la comunism“.

Hannes Swoboda afirmă că “Macovei însăşi se angajează într-un fel de exploatare a fricii care ne aminteşte de opresiunile şi manipulările din trecut“.

Regret declaraţiile condamnabile şi manipulatoare ale doamnei Macovei despre familia progresistă din Europa. Grupul social-democraţilor apără continuu drepturile şi libertăţile tuturor cetăţenilor din Europa. În schimb, doamna Macovei îi minte pe votanţii români şi încearcă să-i manipuleze pe oameni. Doamna Macovei însăşi se angajează într-un fel de exploatare a fricii care ne aminteşte de opresiunile şi manipulările din trecut. Dacă ar fi avut ce să ofere votanţilor, s-ar fi concentrat pe acele aspecte. Acesta este motivul pentru care social-democraţii europeni şi-au axat campaniile nu pe atacurile personale, ci pe nevoia de locuri de muncă şi de creştere economică în Europa, pentru prosperitatea tuturor.

Hannes Swoboda

Europarlamentarul PDL Monica Macovei susţine că, dacă socialiştii europeni vor obţine o majoritate cu care să conducă Europa, “ne aşteaptă vremuri de teroare şi întoarcerea la comunism“, iar alegerea lui Martin Schulz ca preşedinte al Comisiei Europene ar fi “un mare pericol şi pentru România“.

R.D.