23 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021 - 22:05

Halloween Charity Ball 2014: Oferă-i unui copil sărac şansa de a merge la şcoală!

spot_img

Halloween Charity Ball 2014 se va desfăşura pe 25 octombrie, la Palatul Parlamentului

halloween-485x242

Crezi în educaţie, vrei să investeşti în viitorul României şi, în acelaşi timp, să petreaci o seară de neuitat alături de oamenii care au aceleaşi aspiraţii ca tine? Atunci vino pe 25 octombrie, la Palatul Parlamentului, şi participă la Halloween Charity Ball.

Tema din acest an îi va fascina cu siguranţă pe participanţi, deoarece aceştia au ocazia să se costumeze în actorii preferaţi. Făcând acest lucru ei vor trăi, timp de o seară, Magia Filmului. Fondurile strânse în seara balului vor continua să sprijine programul “Fiecare Copil în Grădiniţă”, lansat în 2010. Practic, banii care se vor strânge, vor hotărî câţi copii, din cele mai sărace zone din România, vor călca pragul unei grădiniţe.

Spectacolul din acest an are o importanţă deosebită şi datorită faptului că Asociatia OvidiuRo, organizatorul evenimentului – fondată de Leslie Hawke, mama celebrului actor Ethan Hawke, şi Maria Gheorghiu – marchează 10 ani de la înfiinţare. An de an, Halloween Charity Ball reunește personalităţi din mediul de afaceri, politicieni, dar şi reprezentanţi ai mass-mediei şi ai societăţii civile.

Andreea Brînzei