8 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 4:37
No menu items!

Halep: Este cel mai mare meci din viaţa mea, vreau doar să mă bucur

spot_img

Simona Halep a învins-o, miercuri, pe Serena Williams (numărul 1 mondial) în Turneul Campioanelor de la Singapore

simona halep

Jucătoarea Simona Halep a declarat, miercuri, după victoria împotriva Serenei Williams (numărul 1 mondial), că a făcut cel mai bun meci din cariera sa, precizând că este o nebunie ce s-a întâmplat în partida disputată la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Este cel mai mare meci din viaţa mea. Nu pot să explic acum ce simt, sunt foarte fericită. Vreau doar să mă bucur. A fost visul meu să înving pe una dintre surorile Williams, sunt jucătoare foarte bune şi nu aş fi reuşit să joc în acest mod fără ajutorul spectatorilor, al românilor care au venit aici. Mă simt incredibil acum, dar trebuie să uit acest meci, să îmi văd mai departe de turneu şi cu siguranţă voi petrece după. Sunt sigură că nu a fost cea mai bună zi a ei (Serenei Williams n.r.), dar eu am servit foarte bine, am fost agresivă, am luat mingile devreme, am deschis terenul. Acum mă simt bine, am găsit calea să fiu agresivă, am luptat pentru fiecare punct. Sunt foarte, foarte fericită pentru acest meci. Este o nebunie.

Simona Halep

Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-2, pe americanca Serena Williams, în etapa a doua a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor, de la Singapore.