19.2 C
București
duminică, 29 mai 2022 - 0:06
No menu items!

Gwyneth Paltrow recomandă un meniu de detoxifiere de iarnă, pentru a scăpa de kilogramele în plus

spot_img

Actress Gwyneth Paltrow arrives at the 2012 Vanity Fair Oscar party in West Hollywood

Actriţa Gwyneth Paltrow a pregătit împreună cu nutriţionistul Alejandro Junger un meniu de detoxifiere pentru luna ianuarie, cu scopul de a-I sprijinii pe cei care au luat câteva kilograme în plus cu ocazia sărbătorilor de iarnă, scrie contacmusic.com.

„Am creat reţete de detoxifiere care nu vă vor face să vă simţiţi înfriguraţi sau flămânzi în lunile de iarnă, cu ajutorul doctorului Alejandro Junger, specialist pe acest subiect„, a precizat Gwyneth Paltrow.

Printre trucurile de detoxifiere în perioada rece, vedeta în vârstă de 41 de ani recomandă folosirea şosetelor şi a papucilor în casă, băile fierbinţi, hainele călduroase şi înlocuirea sucurilor reci cu supe calde. Actrița spune că o cură de detoxifiere în timpul iernii contribuie la valorificarea energiei şi menţinerea organismului sănătos şi plin de vitalitate.

Gwyneth a realizat un meniu de detoxifiere de trei zile care, spune ea, are „orientări şi restricţii mai detaşate” decât meniurile anterioare, dar, cu toate acestea, reuşeste să evite „lactatele, glutenul, crustaceele, alimentele procesate (inclusiv produsele din soia), legumele (cartofi, roşii, ardei şi vinete), condimentele, zahărul, alcoolul, cofeina şi băuturile carbogazoase”.

Totodată, actriţa recomandă ca înainte de prima masă să se consume un pahar de apă cu lămâie la temperatura camerei şi un ceai de plante, după care o supă de morcovi pentru mesele principale, precum şi pui fiert cu broccoli, somon în nucă de cocos şi quinoa cu dovleac japonez Kabocha. Pentru gustări, actriţa recomandă diferite tipuri de nuci.

C.A.