17.7 C
București
joi, 7 iulie 2022 - 11:32
No menu items!

Gwyneth Paltrow pregăteşte un ghid al rulotelor fast-food din Los Angeles

spot_img

Actriţa este pasionată de gastronomia tradiţională, a scris cărţi de bucate şi a lansat recent un club online dedicat acestor volume cu reţete

Gwyneth-paltrow

Actriţa Gwyneth Paltrow, extrem de interesată de industria de catering din Los Angeles, a început să se documenteze, împreună cu un grup de prieteni, pentru a realiza un ghid cu cele mai bune rulote fast-food din oraş, transmite contactmusic.com.

Rulotele fast-food reprezintă un simbol al identităţii culturale a oraşului Los Angeles. (…) Din câte se pare, nimeni nu ştie care sunt cele mai bune din Los Angeles. Am fost întrebaţi de câteva ori şi nu am reuşit să oferim o listă exactă de recomandări.

Gwyneth Paltrow
pe blogul ei de lifestyle, goop.com.

Prin urmare, majoritatea echipei Goop a pornit pe Abbot Kinney – un lung bulevard din Venice – unde, în prima vineri din fiecare lună, se adună cele mai grozave rulote fast-food din Los Angeles. Am rugat unii dintre prietenii noştri (…) să ni se alăture şi am decis să realizăm ghidul rulotelor fast-food din Los Angeles după ce vom vizita peste 40 de asemenea rulote şi vom degusta peste 50 de meniuri.

Gwyneth Paltrow

Actriţa este pasionată de gastronomia tradiţională, a scris cărţi de bucate şi a lansat recent un club online dedicat acestor volume cu reţete.

Paltrow, desemnată în 2013, de revista People, cea mai frumoasă femeie din lume, a devenit cunoscută în cinematografie cu rolul din thrillerul „Seven”, în 1995, în care a jucat alături de Brad Pitt, care i-a devenit apoi partener de viaţă.

În 1997, a început o relaţie cu Ben Affleck, alături de care a rămas doi ani.

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar („Shakespeare îndrăgostit”, 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de platourile de filmare, concentrându-se pe lansarea de cărţi şi reţete gastronomice şi pe apariţii în emisiuni de televiziune.

Rolul Pepper Potts din franciza „Iron Man”, începută în 2008, a readus-o pe actriţă în prim-planul cinematografiei mondiale.

R.D.