8 C
București
luni, 19 aprilie 2021 - 6:32

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, în “căsătorie de probă” pentru un an

Actriţa Gwyneth Paltrow şi cântărețul Chris Martin au ales să rămână împreună încă un an, pentru a-şi salva relaţia

Gwyneth Paltrow

Actriţa Gwyneth Paltrow şi cântăreţul Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care, în luna martie, şi-au anunţat despărţirea, după 10 ani de căsnicie, au ales să rămână împreună încă un an, într-o “căsătorie de probă”, pentru a-şi salva relaţia.

Lucrurile merg mai bine între cei doi acum decât au mers în ultimii ani, iar canalele de comunicare sunt deschise. Mai au multe de făcut, dar au decis că au prea multe de pierdut pentru a nu-şi mai acorda o şansă“, potrivit unor surse citate de contactmusic.com.

Pentru a-şi salva căsnicia, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, care au doi copii împreună – Apple, în vârstă de 10 ani, şi Moses, în vârstă de 8 ani, au angajat un terapeut specializat în “vindecarea inimilor”, Blaire Allison, pe care au invitat-o la reşedinţa lor din The Hamptons, New York, unde cuplul de vedete s-a retras alături de familie.

Cele două vedete, care s-au căsătorit pe 5 decembrie 2003, şi-au anunţat despărţirea, într-un mesaj comun, publicat pe site-ul personal al actriței, goop.com.

D.M.