2 C
București
vineri, 1 decembrie 2023 - 3:11
No menu items!

Gwen Stefani a lansat o nouă colecţie de haine

spot_img

Gwen Stefani1

Cântăreaţa Gwen Stefani a lansat, luni, o nouă colecţie de haine, realizată împreună cu designerul american Michael Glasser, sub denumirea Design with Purpose, scrie contactmusic.com.

Noua colecţie a lui Gwen Stefani, care a cunoscut succesul în modă cu colecţiile L.A.M.B. şi Harajuku Lovers, este formată din 18 piese vestimentare realizate din materiale confortabile, precum tencel şi denim.

Ceea ce este extraordinar la Design with Purpose este că nu seamănă cu nimic din ce am făcut până acum, deoarece am lucrat în Los Angeles, unde am şi fabrica. (…) Hainele din această colecţie sunt foarte simple, pentru a fi purtate toată ziua. (…) Pentru tricouri, am încercat să mă gândesc la ce anume aş purta în afară de un maiou. Îmi plac mânecile bufante, tricourile lungi în faţă şi scurte în spate. Pentru a completa colecţia, am mai creat o salopetă şi o rochie„, a declarat Gwen Stefani.

Gwen Stefani a devenit celebră ca solistă a trupei No Doubt, în 1990, iar printre cele mai renumite piese ale sale se numără „Just a Girl” şi „Don’t Speak”.

C.A.