15.1 C
București
sâmbătă, 8 mai 2021 - 9:34

Gușă îl amenință pe Ponta cu poze compromițătoare

Patronul Realitatea tv i-a luat apărarea realizatorului tv Rareș Bogdan

Ponta_Gusa

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a sărit în apărarea realizatorului TV Rareș Bogdan, dupa ce premierul Victor Ponta l-a atacat și a afirmat că ar fi ofițer acoperit.

Domnul Ponta e lovit de tren, e disperat după pierderea alegerilor, nu trebuie să-l luăm în serios. Ce nu ştie el e că Rareş a fost chiar elegant, nu a vrut să dea publicităţii poze cu adevărat compromiţătoare primite de la românii din Diaspora, care nu-l plac pe Victor Ponta şi care l-au surprins în ipostaze ce l-ar dezavantaja puternic dacă ar fi făcute publice. Însă Rareş Bogdan a preferat să nu le dea publicităţii”, a spus Cozmin Gușă.

Cozmin Gușă a explicat și care este sursa fotografiei înfîțișându-l pe Victor Ponta într-un club exclusivist din Dubai: „Acea imagine apărută deja a fost primită de Aneta Sângeorzan de la o fostă colegă de liceu, care lucrează în Dubai”.

Mai mult, Cozmin Gușă l-a avertizat pe Victor Ponta că ar putyea să prezinte fotografii și detalii mult mai comrpomițătoare despre sejurul său în Dubai. „Dar dacă Victor Ponta ţine morţiş, îi putem face fişa completă a vizitei sale în Emirate”, a spus Guşă, la Realitatea TV.