6.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 21:36
No menu items!

Grupul KMG a deschis 10 stații Rompetrol în Republica Moldova, în prima jumătate a anului

spot_img

Rompetrol Moldova, companie subsidiară a KMG International, a anunțat deschiderea a 10 stații în primele șaseluni, compania ajungând să opereze o rețea de 75 de puncte de distribuție, în cadrul cărora funcționează 35 de magazine.

Compania estimează că până la sfârșitul anului va finaliza lucrările la alte 5 stații.

Dintre stațiile deschise, șapte se află în municipiul Chișinău (str. Uzinelor, str. Miorita, str. T. Vladimirescu, str. Industrială, str. Calea Orheiului, Durlești), restul fiind situate în raioanele Dondușeni, Orhei și Comrat.

Lucrările au constat în construcția a trei stații noi și în modernizarea celor existente, în acord cu elementele conceptului de distribuție lansat de Grupul KMG International în România în 2013. ”Pe lângă alinierea tuturor elementelor de identificare a mărcii Rompetrol, au fost costruite magazine în cadrul fiecărei stații, iar infrastructura de alimentare a fost modernizată, de la rezervoarele subterane, până la pompele de distribuție a carburanților”, potrivit unui comunicat al companiei.

Toate stațiile comercializează exclusiv carburanți produși la rafinăria Petromidia (gama de carburanți Efix, benzină Premium 95, motorină Euro 5, GPL).

Rompetrol Moldova este în topul celor mai mari importatori din Republica Moldova, precum și printre primii 3 distribuitori de carburanți pe segmentul de retail al pieței locale. Rompetrol Moldova are cea mai mare acoperire în municipiul Chișinău, cu peste jumătate din numărul total de stații amplasate în capitală, fiind lider de piață în această zonă .

T.S.