8.2 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 14:12
No menu items!

Greviştii foamei de la Oltchim vin la Bucureşti pentru discuţii la Guvern

spot_img

Cei opt angajați ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea care luni au intrat în greva foamei continuă protestul joi, pentru a patra zi consecutiv, iar în cursul acestei zile vor merge la Bucureşti pentru o discuţie cu reprezentanţi ai Guvernului.

Starea de sănătate a celor opt angajaţi ai Oltchim care luni au intrat în greva foamei este “în limite acceptabile”, a declarat, joi, liderul sindicatului Victoria Oltchim, Corneliu Cernev. Potrivit acestuia, cei opt grevişti ai foamei vor merge la Bucureşti, în cursul acestei zile, la o discuţie cu reprezentanţi ai Guvernului.

Cernev a precizat că a fost informat că vor discuta cu ministrul delegat pentru dialog social Doina Pană.”Principalul nostru mesaj este că la Oltchim lucrurile nu s-au schimbat radical, combinatul e pe marginea prăpastiei şi există oricând riscul ca acest combinat să se oprească, iar atunci nu ar pierde numai salariaţii, ar pierde şi statul, pentru că una e să vinzi un combinat în stare de funcţionare, şi alta e să vinzi unul oprit”, a precizat liderul sindical.

R.D.