21.2 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 19:48
No menu items!

Grav ACCIDENT rutier între Alexandria și Turnu Măgurele: un mort și 13 răniți grav / UPDATE

spot_img
  • UPDATE

14 persoane au ajuns la spital în urma accidentului din Teleorman, iar doi copii în stare gravă au fost preluaţi de elicopterele SMURD. Printre răniţi este şi o femeie însărcinată.

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat că una dintre victimele accidentului din Teleorman şi-a pierdut viaţa, în urma manevrelor de resuscitare.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a mai spus că este posibil ca încă un copil să fie transportat cu ambulanţa la un spital din Capitală.

  • UPDATE

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Raed Arafat a declarat, la Antena 3, că două elicoptere au preluat două persoane rănite mai grav, una dintre ele fiind minoră. 

 Totodată, Raed Arafat a afirmat că un medic sosit la locul accidentului evaluează în prezent pacienții și va stabili dacă e nevoie ca cele două elicoptere să revină la fața locului sau dacă va fi trimis un alt elicopter.
  • UPDATE

Nu mai puțin de 17 persoane au fost rănite în accidentul rutier produs joi după-amiază, pe DN52, între Alexandria și Turnu Măgurele.

Răniţii au fost transportaţi la spital, printre care trei copii în stare gravă şi o persoană în stare de inconştientă, care a fost încarcerată.

În urma accidentului, autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Un grav accident rutier s-a produs, joi după-amiază, pe DN52, între Alexandria și Turnu Măgurele. Potrivit primelor informații, zece persoane, ar fi fost rănite, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR.

Între cei zece răniți se află și un copil care a fost transportat, în stare gravă, la Spitalul Județean din Alexandria.

În urma incidentului a fost activat planul roșu de salvare. La fața locului au ajuns cinci autospeciale SMURD și o autospecială de descarcerare.

R.D.