GRAV accident pe DN7: doi morți și șase răniți

Două autoturisme s-au lovit frontal, pe DN7, între Deva și Arad

0accident-triunghi-500x282

Două persoane au murit, iar şase au fost rănite, marţi, în urma unui accident produs pe DN7, între între Deva şi Arad, după ce două autoturisme s-au lovit frontal. Traficul în zonă a fost blocat aproximativ două ore.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara, Laura Bradu, a declarat că un autoturism care circula regulamentar şi în care se aflau trei persoane a fost lovit de o maşină care intrase în depăşire, pe DN7, pe direcţia de deplasare Deva-Arad. În urma coliziunii, şoferul autoturismului care circula regulamentar, un bărbat de 52 de ani din Lugoj, dar şi pasagera din dreapta faţă, o femeie de 50 de ani, tot din Lugoj, au murit.

De asemenea, în accident au fost rănite şase persoane, cinci din autoturismul care a depăşit şi una din autoturismul care circula regulamentar, acestea fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală pe numele şoferului vinovat de producerea accidentului.

Acesta le-a declarat poliţiştilor că mergea, alături de alte patru persoane, spre graniţa de vest a ţării pentru a ajunge în Italia, la muncă.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri timp de aproximativ două ore.

R.D.

NICIUN COMENTARIU