15 C
București
vineri, 23 aprilie 2021 - 1:19

Grav ACCIDENT pe DN6: doi morți și doi răniți

Doi bărbaţi au murit, o femeie a fost grav rănită şi un alt bărbat a suferit răni uşoare, miercuri, într-un grav accident rutier produs în sectorul Gura Văii al DN6, în care au fost implicate două TIR-uri şi un autoturism. Mașinile au luat foc după impact.

În urma accidentului, circulaţia a fost închisă între Drobeta Turnu Severin şi Orşova.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mehedinţi, locotenent Flavius Iscru, a declarat că şoferul unuia dintre autovehiculele implicate în accident, un TIR bulgăresc, a murit carbonizat, iar cea de-a doua victimă care şi-a pierdut viaţa, conducătorul unui autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, a murit în urma coliziunii dintre cele două autovehicule.

“De asemenea, conducătorul celui de-al doilea autotren implicat în accident, înmatriculat în Macedonia, a suferit răni uşoare şi a primit asistenţă medicală de urgenţă la locul accidentului”, a spus purtătorul de cuvânt.

La locul accidentului au fost trimise nouă echipaje de pompieri pentru stingerea incendiului şi acţiuni de descarcerare, şapte echipaje de poliţie şi patru ambulanţe.

Din primele date, polițiștii bănuiesc că unul dintre șoferii de TIR a adormit la volan, iar vehiculul a intrat pe contrasens și a lovit autoturismul care a ricoșat în celălalt TIR.

R.D.