17 C
București
luni, 20 septembrie 2021 - 17:59

Grav ACCIDENT pe DN1, în Alba. Un militar al Regimentului 30 Gardă a murit

spot_img

O autocisternă a intrat pe contrasens și a lovit frontal al patrulea autocar din coloana Regimentului 30 Gardă, care circula regulamentar

politia autostrada

Un militar al Regimentului 30 Gardă a murit în urma unui accident produs miercuri pe DN1, la ieșirea din Teiuș spre Alba Iulia.

Un autocar al Ministerului Apărării Naționale (MApN) în care se aflau 27 de persoane a fost implicat miercuri într-un accident pe DN1, la ieșirea din Teiuș spre Alba Iulia.

Potrivit unui comunicat al MApN, accidentul a avut loc în jurul orei 16.30. O autocisternă a intrat pe contrasens și a lovit frontal al patrulea autocar din coloana Regimentului 30 Gardă, care circula regulamentar.

În urma coliziunii a rezultat rănirea gravă a unui subofițer. Un echipaj SMURD a ajuns de urgență la locul accidentului și îi acordă militarului îngrijiri medicale pentru a-l stabiliza hemodinamic în vederea transportării cu elicopterul la spital.

Ministerul Apărării Naționale
comunicat de presă

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Alba, Luminița Prodan, a precizat însă că militarul rănit în accident a murit la fața locului.

R.D.