Grav ACCIDENT pe DN1: doi morți și șapte răniți

Doi tineri au murit, iar şapte călători ai unui autobuz au fost răniți, luni dimineaţă, într-un accident produs pe DN 1, între localităţile Şercaia şi Perşani (județul Brașov). Taficul rutier în zonă a fost blocat timp de o oră şi jumătate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, a precizat că accidentul s-a produs la ora 8.30, pe DN 1, la kilometrul 216 + 700 metri, între localităţile Şercaia şi Perşani, după ce un tânăr de 27 de ani, care conducea un autoturism dinspre Braşov spre Sibiu, a pierdut controlul volanului într-o curbă, carosabilul fiind umed, iar maşina s-a ciocnit cu un autobuz care venea din sens opus.

În urma impactului, şoferul de 27 de ani şi pasagerul din dreapta sa, în vârstă de 28 de ani, au murit pe loc. De asemenea, şapte persoane din autobuz (în care se aflau 54 de călători) au fost rănite uşor. Trei au primit îngrijiri la faţa locului, iar patru au fost transportate la spital.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a intervenit cu un echipaj pentru descarcerare, trei echipaje SMURD şi două ambulanţe.

Circulaţia în zonă a fost blocată până în jurul orei 10.00, traficul rutier fiind deviat pe rute alternativ: DN 73A Şercaia – Şinca Veche şi DJ 104A Şinca Veche – Perşani.

 

NICIUN COMENTARIU