10 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 6:40

Grav ACCIDENT la Galați: un polițist a murit, iar altul a fost rănit

spot_img

Un poliţist a murit, iar altul a fost grav rănit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce autospeciala de Poliţie cu care patrulau pe DN 26 a fost acroşată de un autoturism, în comuna Tuluceşti, din judeţul Galaţi.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie al Județului (IPJ) Galaţi au precizat, într-un comunicat de presă, că maşina de Poliţie în care se aflau cei doi agenţi se afla în misiune de patrulare pe DN 26, pe raza comunei gălăţene Tuluceşti, când a fost acroşată de un autoturism.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din specialişti din cadrul IPJ Galaţi, care face cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Cei doi poliţişti au fost transportaţi pentru îngrijiri medicale la Spitalul de Urgenţă “Sfântul Apostol Andrei” din municipiul Galaţi. Unul dintre ei a suferit leziuni grave, iar celălalt, în pofida eforturilor depuse de medici, şi-a pierdut viaţa.

“Poliţia Română este alături de familiile celor doi poliţişti şi le va acorda tot sprijinul necesar pentru depăşirea acestor momente extrem de dificile”, se mai arată în comunicatul de presă.