10 C
București
vineri, 15 octombrie 2021 - 23:41

Grav ACCIDENT la 1.600 de metri altitudine: un mort și trei răniți grav

spot_img

Accidentul rutier s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul Horezu – Vârful lui Roman, în județul Vâlcea

ACCIDENT

Un tânăr de 26 de ani a murit, iar trei au fost grav răniți și au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea, într-un accident rutier produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, la cota 1.600, pe drumul Horezu – Vârful lui Roman (județul Vâlcea).

Sâmbătă spre duminică, un tânăr de 20 de ani din Vaideeni, în timp ce conducea pe drumul Horezu – Vârful lui Roman, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. Din păcate, un tânăr de 26 de ani din Horezu a decedat pe loc, iar alți trei pasageri au ajuns cu răni grave la Spitalul de Urgență din Râmnicu Vâlcea. Au fost recoltate probe de sânge și se fac cercetări sub aspectul uciderii din culpă și vătămare corporală.

Alina Teodorescu
purtător de cuvânt, Inspectoratul de Poliție al Județului Vâlcea

Drumul, în lungime de 8 kilometri, care urcă la cota 1.600, în stațiunea Vârful lui Roman, nu este asfaltat, iar atunci când plouă se circulă cu dificultate pe serpentine.

R.D.