15.6 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 18:31

Grav ACCIDENT în județul Constanța: un mort și doi răniți

spot_img

Un bărbat a murit, iar două persoane au fost rănite, în noaptea de marţi spre miercuri, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de gardul unei locuinţe din localitatea constănţeană Satu Nou. Poliţiştii au stabilit că şoferul era băut.

Potrivit reprezentanților Serviciului Rutier Constanţa, accidentul a avut loc pe DN 22C, în localitatea Satu Nou. Șoferul, în vârstă de 27 de ani, a urcat la volanul maşinii deşi consumase alcool şi a plecat împreună cu doi prieteni.

Pe drumul care leagă Medgidia de Cernavodă, în zona unei intersecţii, din cauza vitezei, el a pierdut controlul volanului, maşina a intrat pe contrasens, apoi s-a izbit de un gard.

În urma impactului, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta faţă, un tânăr de 26 de ani, a murit pe loc, iar şoferul şi bărbatul aflat pe bancheta din spate a maşinii, în vârstă de 28 de ani, au fost răniţi grav. Cei doi au fost transportaţi iniţial la Spitalul Municipal din Medgidia, apoi au fost transferați la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.