10.4 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 9:50

Grav ACCIDENT în Caraș-Severin: Trei morți și doi răniți grav

spot_img

Accidentul s-a produs după ce un autoturism în care se aflau patru persoane a intrat pe contrasens, pe DN6, în apropiere de Băile Herculane

accident-rutierTrei persoane şi-au pierdut viaţa, iar două au fost grav rănite, în urma unui accident rutier produs, miercuri dimineaţă, pe DN6, în judeţul Caraş-Severin.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Caraş-Severin, Ancuţa Cheţan, a declarat că accidentul s-a produs între localităţile Plugova şi Bolvaşniţa, în apropiere de Băile Herculane, unde şoferul unui autoturism în care se mai aflau patru persoane a pătruns pe contrasens, maşina fiind izbită de un TIR condus de un şofer bulgar.

În urma impactului, şi-au pierdut viaţa şoferul autoturismului şi alte două persoane din aceeaşi maşină. În plus, două persoane, pasageri în autoturism, au fost grav rănite, fiind transportate cu ambulanţele la spitalul din Orşova.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest accident, primele date arătând că şoferul autoturismului ar fi adormit la volan.