8.4 C
București
joi, 28 octombrie 2021 - 1:17

Grav ACCIDENT în Argeș: trei morți și 14 răniți

spot_img

Trei persoane au murit, iar 14 au fost rănite într-un accident produs, duminică după-amiază, în localitatea Băiculeşti, din judeţul Argeş. Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea tragediei ar fi şoferul unui autoturism Matiz, care a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un microbuz cu pasageri pe care l-a proiectat într-un cap de pod.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș au precizat că accidentul s-a produs în condiţiile în care şoferul Matiz-ului a intrat într-o depăşire fără să se asigure şi s-a ciocnit frontal de microbuzul în care se aflau 18 pasageri şi şoferul.

În urma impactului, microbuzul a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului şi s-a izbit violent de un cap de pod din beton.

Şoferii ambelor autovehicule, dar şi pasagerul aflat pe scaunul din dreapta şoferului Matizului au murit, iar 14 persoane au fost rănite.

Trei dintre victime, între care un copil de cinci ani, erau pasageri în autoturismul Matiz, ceilalţi 11 răniţi fiind pasageri din microbuz, au mai precizat oficialii Poliției.