20.3 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 4:15
No menu items!

Grav accident de circulație între Sibiu și Păltiniș.Trei persoane au murit, iar un adolescent de 15 ani a fost resuscitat

spot_img

Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi ale două au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă la intersecţia dintre două drumuri judeţene, în judeţul Sibiu, unde două autoturisme s-au ciocnit, iar unul dintre ele s-a răsturnat, rămânând pe plafon. Printre răniţi se află un adolescent de 15 ani, care a fost resuscitat.

Accidentul a avut loc la intersecţia dintre drumul judeţean 106A Sibiu – Păltiniş cu drumul judeţean 106D Sibiu – Cisnădioara, unde două autoturisme s-au ciocnit. În urma impactului violent, unul dintre autoturisme s-a răsturnat şi a rămas pe plafon.

„În urma accidentului rutier dintre două autoturisme, trei bărbaţi în vârstă de 24, 50 şi 63 prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, medicii prezenţi la faţa locului declarând decesul acestora. De asemenea, alte două persoane implicate în accident au fost grav rănite. Un minor în vârstă de 15 ani, a suferit un stop cardio-respirator, acesta a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost transportat la CPU Luther şi un bărbat de 30 de ani. Ambii au fost transportaţi la spital de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, au transmis oficialii ISU Sibiu.

D.Constantin