9.3 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 9:09

Gorj: Pedofil reținut după ce a abuzat sexual cinci fete cu vârste cuprinse între șase și zece ani

spot_img

Înșelăciuni în numele ministrului Șova

Un bărbat de 66 de ani din judeţul Gorj, acuzat că a abuzat sexual cinci fete cu vârste cuprinse între şase şi zece ani, a fost reţinut şi urmează să fie prezentat, miercuri, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul este din localitatea gorjeană Leleşti şi este vecin cu fetițele pe care le-ar fi agresat. Părinţii minorelor le-au declarat anchetatorilor că fetele s-au plâns că ar fi fost abuzate sexual de un localnic în urmă cu mai multe luni, însă nu le-au crezut întrucât îl cunoşteau pe bărbatul indicat ca fiind “un vecin serios”.
De asemenea, bunica uneia dintre fete a declarat că, marţi seară, şi-a găsit nepoata de şase ani plângând, după ce ar fi fost pipăită de bărbatul respectiv. Astfel, femeia a sunat la Poliţie, la faţa locului fiind trimis un echipaj care l-a ridicat pe bărbat şi l-a dus la audieri. Ulterior, alţi patru localnici au depus plângeri împotriva bărbatului.

La audieri, bărbatul a negat acuzaţiile, însă doi dintre părinţii fetelor care au depus plângere la Poliţie au declarat că abuzurile asupra copilelor durează de aproape doi ani.

Agrsorul a fost reţinut de poliţişti, sub acuzaţia de întreţinere de relaţii sexuale cu un minor şi urmează să fie prezentat Judecătoriei Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă.

Andrei Tudor