6.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 20:01
No menu items!

Google pregătește lansarea regelui Android

spot_img

Noul smartphone va avea ecran de 5,9 inch QHD cu 496ppi, cameră principală de 13 MP și cip Snapdragon 805 de la Qualcomm

 nexus 6 - google

Pregătirea lansării lui Nexus 6 este pe ultima sută de metri. Dispozitivul high-end fabricat de Motorola ar urma să se lanseze în partea a doua a lunii octombrie, scrie Yahoo News.

Dispozitivul ar putea avea Android în formă pură, fără interfețele puse de producători. De asemenea, gadgeturile din familia Nexus sunt primele care primesc update-uri ale sistemului de operare Android, iar prețurile lor sunt atractive comparativ cu vârfurile de gamă de pe piață, de la Samsung, LG și HTC.

S-ar părea că Nexus 6 va veni cu iconițe redesenate, dar și cu un folder pentru Google Drive și pentru aplicațiile de editare.

Cele mai noi zvonuri spun că noul smartphone va avea ecran de 5,9 inch QHD cu 496ppi, cameră principală de 13 MP și cip Snapdragon 805 de la Qualcomm. Pe partea din față vor exista și difuzoare stereo, scrie gsmarena.

Ca design, Nexus 6 ar urma să semene destul de bine cu Moto X, doar că va fi mai mare. El va avea și noul încărcător turbo de la Motorola.

C.A.