13 C
București
marți, 21 septembrie 2021 - 14:25

Gigi Becali, “pedepsit” la penitenciar după învoirea de 24 de ore

spot_img

Becali nu mai are drept la pachet și vizită, din cauza comportamentului

Becali Politie 4_SZ
Gigi Becali nu avea voie să dea declaraţii cu iz politic presei, să comenteze dosarul în care a fost condamnat şi nici să intre la telefon în emisiunile televizate. Reprezentanții Administrației Penitenciarelor au spus, miercuri, că practic, dintre toate îndatoririle, Becali a respectat doar două – ora la care s-a prezentat la penitenciar şi faptul că a dat cu subsemnatul la poliţie.
Latifundiarul din Pipera a fost liber de luni dimineață până marți dimineață, după nenumărate cereri de învoire la penitenciar. De cum aieșit pe poarta închisorii, Becali a dat declarații presei, apoi în Pipera, în poarta casei, la cimitir, la barul din cartier și oriunde s-a plimbat. Mai mult, Becali a comentat decizia de condamnare în cazul său, a spus ce va face astfel încât să-și reducă pedeapsa cât mai mult, ba chiar a anunțat că dacă Victor Ponta va fi președinte, cu siguranță că el va fi grațiat. Becali le-a mai spus jurnaliștilor că a vorbit la telefon cu George Copos și MM Stoica, aflați în Penitenciarul Rahova, care l-ar fi sunat pe Laurențiu Reghecampf, aflat în vizită la el acasă.
Întrebat despre gulerul cervical pe care l-a purtat pe parcusul procesului pe care l-a intentat ca să se poată opera în străinătate, George Becali a spus că și l-a dat jos, că l-a avut doar la instanță, ca să “impresioneze” magistrații.
S.M.