-3.2 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022 - 9:27
No menu items!

Gigi Becali nu poate părăsi temporar închisoarea

spot_img

Finanțatorul echipei Steaua București, George Becali, nu poate ieși temporar din închisoare, prin întreruperea cu trei luni a executării pedepsei la care a fost condamnat. Curtea de Apel București a respins, astfel, miercuri, recursul formulat de latifundiarul din Pipera împotriva deciziei Tribunalului București care nu i-a acceptat cererea de întrerupere a pedepsei.

Gigi Becali le-a vorbit magistraţilor despre situaţia sa din punct de vedere tehnic, spiritual şi din punct de vedere faptic.

Primesc 20-30 de scrisori pe zi. Vreau să vă citesc o scrisoare pe care eu, când vreau să plâng înainte să adorm seara, o citesc.  Eu nu prezint pericol public, vă rog frumos să-mi daţi drumul. Am luat această închisoare ca un dar. M-am îndreptat din punct de vedere al sufletului. Dumnezeu mi-a arătat drumul mântuirii. Nu a existat în ţara românească situaţie mai motivată ca a mea. Poate cineva să ia o hotărâre la Steaua fără mine ? Nu , nu are voie nimeni. Sunt chestiuni de 10 milioane de euro. Această cremă nu poate fi ţinută dacă nu le dublez salariile. Dacă nu iau măsuri acum se va destrăma în şase luni

Gigi Becali
finanțator Steaua

Avocatul său, Pavel Abraham, a depus documente privind firmele la care Becali este acţionar majoritar şi a declarat că acestea dovedesc urgenţa eliberării. Mai mult, Pavel Abraham a anunţat că Gigi Becali a fost numit preşedinte fondator şi de onoare al clubului Steaua Bucureşti.

O persoană unică, complexă ca Becali este capabilă să genereze elemente speciale, necesare eliberării. Am depus şi cereri din parte mai multor judecători de la Steaua.  Mai vorbim de Uzina Mecanică din Drăgăşani, unde Becali are 99% din acţiuni, este sechestru pe acest operator economic, este în insolvenţă. Este necesară realocarea de lichidităţi pentru diferite societăţi pe care Becali le deţine, consiliile de administraţie ale acestora nu au putere în afara societăţilor în care funcţionează

Pavel Abraham
avocat

Andrei Tudor

Foto Liviu Untaru