9.8 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 17:43
No menu items!

Gigi Becali, încarcerat la Penitenciarul Jilava până la jumătatea lunii decembrie

spot_img

Gigi Becali 5_SZ

Gigi Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava, unde va rămâne până la jumătatea lunii decembrie, pentru a se putea prezenta la trei termene de judecată la instanţe din Capitală. Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a considerat că „nu este practic” ca gardienii să îl aducă de la Poarta Albă (Constanța) în București de trei ori în şapte zile.

Gigi Becali a fost adus în Bucureşti de la Penitenciarul Poarta Albă pe 26 noiembrie, când a avut termen la Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul privind contopirea pedepselor.

La finalul şedinţei de judecată, Gigi Becali nu a mai fost dus la Penitenciarul Poarta Albă, din judeţul Constanţa, în care îşi ispăşeşte pedeapsa, în condiţiile în care pe adresa ANP au venit alte trei citaţii emise pe numele finanţatorului FC Steaua, pentru a se prezenta în faţa judecătorilor bucureşteni în dosare care au termene pe 5, 9 şi 11 decembrie, au declarat marţi, pentru Mediafax, surse din ANP.

Astfel, Gigi Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava, de unde va fi dus la instanţele bucureştene la cele trei termene de judecată.