6 C
București
duminică, 7 martie 2021 - 13:32

Gigi Becali dă în judecată conducerea penitenciarului Jilava: Cere daune de un milion de euro

Gigi Becali

Gigi Becali a decis să dea în judecată conducerea penitenciarului Jilava și cere daune de un milion de euro, fiind nemulțumit de tratamentul primit în închisoare, potrivit Gazeta Sporturilor.

Domnul Becali este decis să introducă o acţiune la instanţele de judecată, să solicite despăgubiri morale pentru situaţia care i s-a creat în mod inacceptabil prin deciziile unor membri ai conducerii Penitenciarului Jilava. Va solicita un milion de euro, cu titlul de daune morale

Bogdan Vlad
avocat

Omul de afaceri acuză tratamentul la care a fost supus la ordinul unei persoane din conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

E o decizie a domnului Becali. A perceput tratamentul celor din conducerea Penitenciarului Jilava ca fiind de rea credinţă, un abuz. Sunt răutăţi, persoanele din acele funcţii ar trebui să-i respecte drepturile. A fost şi filmat în închisoare… Cineva trebuie să răspundă pentru aceste lucruri

Bogdan Vlad

Becali va executa pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare în regim deschis, la Penitenciarul Poarta Albă, după termenul din 11 decembrie, când trebuie să se prezinte la instanţă, urmând să se decidă ziua în care va fi dus înapoi de la Jilava la unitatea din judeţul Constanţa.

A.V.