20.4 C
București
marți, 11 mai 2021 - 14:04

Gigi Becali află miercuri dacă poate ieși din închisoare, pentru operație

Fiscul se chinuiește să-l execute pe Gigi Becali! Uzina Mecanică Drăgășani, vândută pe bucăți

Magistrații de la Curtea de Apel Constanţa au judecat azi cererea lui Gigi Becali de a fi lăsat să se opereze în libertate sau sub pază, dar pronunțarea se va da miercuri Latifundiarul din Pipera are dureri crunte de coloană, iar procesul s-a judecat mai devreme, în regim de urgenţă.

Gigi Becali a fost adus în faţa magistraţilor, cărora le-a spus că se poate opera și în țară, nu doar în străinătate, așa cum ceruse până acum.

Vreau să mă operez în România, dar la privat. Operaţia pe care o s-o fac e foarte periculoasă. Vreau să-mi îmbrăţisez nevasta, mama şi fetele, să-mi dea putere. La mine nu contează legea, dacă se dă ordine, gata!,

a declarat Gigi Becali în sala de judecată.

După ieşirea din clădirea Curţii de Apel Constanţa, Gigi Becali s-a urcat în duba penitenciarului şi le-a arătat jurnaliştilor prezenţi o cruce, afişând o atitudine mai optimistă decât la ultimele termene de judecată.

Gigi Becali a cerut întreruperea pedepsei din motive medicale. La dosar există și o expertiză medico-legală, precum şi un examen neuro-chirurgical, care certifică faptul că finanţatorul Stelei suferă de hernie de disc cervicală şi că trebuie operat de urgenţă, în caz contrar riscând să paralizeze. De asemenea, raportul arată că intervenţia chirurgicală nu se poate face în niciun spital din rețeaua penitenciarelor.

 Finanţatorul Stelei are de executat o pedeapsă de 3 ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul “Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.El a depus, în timpul detenţiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o solicitare de întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni, dar toate i-au fost respinse.

M.N.