15.3 C
București
marți, 19 octombrie 2021 - 18:16

Gigi Becali a primit în pușcărie de la ceas și curea până la filtru de cafea, uscător de păr și televizor

spot_img

Becali cu catuseGigi Becali a primit, de când a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova, diverse bunuri și vizite de la apropiați sau avocați, toate cu aprobarea conducerii unității de detenție.

Sursa Zilei a aflat din anturajul fostului deputat PNL că finanțatorul campioanei României, Steaua București, a solicitat și primit de la obiecte personale până la bunuri electrocasnice: două ceasuri de mână, o curea de pantaloni, pantofi, cravate, o icoană, lumânări, un filtru de cafea, televizor, butoni de cămașă, un uscător de păr, tacâmuri.

În afară de aceste solicitări aprobate, Gigi Becali a fost vizitat de avocați, de vărul său, Victor Becali (22 mai), notarul său, Anișoara Mircea, vicepreședinte PNG (24 mai), antrenorul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf (23 mai).

De asemenea, Gigi becali a primit, în cinci zile, peste 20 de apeluri telefonice în sistemul Paytel (sistem special pentru persoanele private de libertate) cele mai multe venind de la vărul său, Virgil Becali, dar și de pe telefonul său personal, cel mai probabil de la membrii familiei.

Andi Topală