14.6 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 14:30

Gigi Becali a povestit azi cum și-a întâlnit “călăul” la închisoare

spot_img

Becali Politie 4_SZ

Gigi Becali le-a spus azi jurnaliștilor care l-au urmărit pas cu pas în rele sale de libertate cum a fost, la Penitenciarul Jilava, întâlnirea dintre el și procurorul Max Bălășescu, cel care a lucrat în dosarul său penal privind sechestrarea hoților de mașini. 

M-am intalnit cu Max Bălășescu, care a fost călăul meu. (…) Mi-a zis: o să îți dau înregistrarea cu ăia doi, pe care a făcut-o ca să îmi însceneze mie. (…) Băi Max, păi dacă eu te iubesc, de ce i-aș urî pe ăia doi? Atât ai ințeles tu? Eu te iubesc pe tine mai mult, băi Max. Nu mă interesează. Stau pe înscenare, nu mă răzbun. Dumnezeu arde cu flacăra arhanghelilor!

Becali și-a exprimat convingerea, conform luju.ro, că dacă Victor Ponta va ieși președinte, va fi grațiat atât el, cât și Gică Popescu. Latifundiarul a explicat că ar fi o decizie normală, în condițiile în care Ponta a declarat că dacă ar fi fost ministru de Justiție ar fi semnat pentru grațiere. Totodată, Becali a precizat că le-a cerut scuze procurorilor DNA Lucian Papici si Claudiu Dumitrescu, apoi că a trimis scrisori de iertare către jurnalista Andreea Pora, către președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, dar și altora pe care i-a jignit, de-a lungul timpului.

Becali a mai spus că, din câte a auzit, Traian Băsescu va da o grațiere în masă la finalul mandatului.

Latifundiarul, care execută o pedeapsă de 3 ani si 6 luni de închisoare în urma condamnărilor din dosarele “Sechestrarea hoților de mașini”, “Schimbul de terenuri cu MApN” și “Valiza”, a reușit, după mai multe încercări, să iasă din închisoare. El se va întoarce la Penitenciarul Poarta Albă marți dimineața, 13 mai 2014.

Becali a mers direct la vila sa din Pipera, unde era așteptat de familie și prietenii apropiați. Apoi a mers la IPJ Ilfov, pentru a semna declarația necesară în cazul învoirii din penitenciar, dar a fost și la cimitir, să aprindă lumânări la mormintele familiei.

Acasă la Gigi Becali au mai venit, în vizită, deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, Laurențiu Reghecampf și Ana Maria Prodan, dar și jucătorii echipei de fotbal Steaua.

S.M.