16.4 C
București
duminică, 2 octombrie 2022 - 9:58
No menu items!

Gică Popescu a ajuns la Calafat, pentru înmormântarea tatălui său

spot_img

Gică Popescu, eliberat pentru 24 de ore, a ajuns la Calafat, pentru a participa la înmormântarea tatălui

 Gica Popescu

Gică Popescu a ajuns, joi dimineaţă, la Calafat, judeţul Dolj, pentru a participa la înmormântarea tatălui său, după ce comisia de la unitatea de detenţie i-a admis cererea şi i-a acordat o permisie de 24 de ore.

Gică Popescu a ajuns joi, în jurul orei 8.00, la casa părinţilor săi din Calafat, unde se află sicriul cu trupul neînsufleţit al tatălui său, după ce a trecut înainte pe la Poliţia din localitate.

Popescu a ieşit din Penitenciarul Rahova joi dimineaţă, în jurul orei 4.30 şi s-a grăbit să se urce în maşina care îl aştepta în faţa unităţii de detenţie.

Gică Popescu și soția sa, Luminița, au solicitat presei prin intermediul unui comunicat să dea dovadă de înțelegere în aceste momente grele pe care le traversează și să le acorde liniștea și decența care se cuvin.

Constantin Popescu, 72 de ani, tatăl fostului internațional, a murit în urma unui infarct în noaptea de luni spre marți la locuința sa din municipiul Calafat, județul Dolj. El va fi înmormântat joi. Slujba se va ține la Biserica „Sfântul Nicolae”, iar înmormântarea va avea loc în jurul orei 13,00, în cimitirul din Calafat.

 C.A.