20.2 C
București
vineri, 12 aprilie 2024 - 20:55
No menu items!

Ghișee pentru eliberarea pașapoartelor în centrul comercial Grand Arena Mall

spot_img

Un nou punct de lucru al Serviciilor Publice Comunitare pentru Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Simple din Bucureşti şi judeţul Ilfov se va deschide în centrul comercial Grand Arena Mall.

Noul centru va fi o premieră pentru sectorul 4 și va contribui la reducerea timpului de aşteptare la ghişee și implicit la îmbunătăţirea condiţiilor de desfăşurare a activităţii de eliberare a paşapoartelor.

În cadrul noului punct de lucru, organizat de Primăria Sectorului 4 în locul Centrului de Vaccinare a cărui activitate tocmai a fost suspendată, vor funcționa 10 ghișee, la care vor lucra zilnic aproximativ 25 de funcționari, ce vor soluționa solicitările de pașapoarte ale cetățenilor ce locuiesc în sudul zonei metropolitane București-Ilfov.

Primăria Sectorului 4 va pune la dispoziție spațiul necesar pentru noul centru de pașapoarte, iar Instituția Prefectului Municipiului București va fi responsabilă de organizarea logistică a acestuia. 

„Valul de solicitări de eliberare a pașapoartelor din ultima perioadă ne-a arătat foarte clar că este nevoie să intervenim urgent și să le oferim o nouă alternativă oamenilor. Acesta este motivul pentru care, împreună cu domnul Toni Greblă, prefectul Capitalei, am reușit să identificăm spațiul din Grand-Arena Mall și să preluăm o bună parte din presiunea existentă asupra celorlalte sedii de pașapoarte din București”, a declarat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, pe pagina sa de facebook.

D.Constantin