15.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022 - 8:55
No menu items!

Ghinion. Doi polițiști de frontieră, prinși băuți, la volan, în aceeași zi, de același echipaj

spot_img

Un echipaj de poliție a reușit să prindă în trafic, în aceeași zi, la interval de o oră, doi agenți de poliție aflați la volan, sub influența băuturilor alcoolice.

Agentul-șef de poliție de frontieră Sandu Daniel, din cadrul ITPF Iași – SPF Rădăuți-Prut, aflat în timpul liber, cu autoturismul personal, a fost implicat într-o tamponare cu un alt autovehicul. După sosisrea unui echipaj de poliție la fața locului, agentul-șef a fost testat cu aparatul etilotest, descoperindu-i-se o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În timp ce îl însoțea pe acesta la spital, pentru recoltarea probelor biologice, echipajul de la poliția rutieră a observat un alt conducător auto ce nu a acordat prioritate. După ce l-au oprit, agentul-șef adjunct de poliție de frontieră Dutcă Mihail Alexandru, din cadrul ITPF Iași – SPF Rădăuți-Prut, aflat la volanul autoturismului personal, în timpul liber, a fsot testt și el cu aparatul etilotest, stabilindu-se că se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Amândoi sunt cercetați pentru conducerea autoturismelor sub influența băuturilor alcoolice.

Ioana Theodoru