5 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 16:50
No menu items!

Gheroghe Dincă a povestit cu lux de amănunte chinurile la care le-a supus pe Luiza şi Alexandra

spot_img

Gheoghe Dincă, supranumit monstrul din Caracal, a făcut dezvăluiri îngrozitoare despre momentele petrecute cu Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

Dincă a mărturisit anchetatorilor că în cazul ambelor fete a fost sigur că şi-a găsit partenere pentru a întreţine relaţii sexuale.

Anchetatorii spun că fetele aveau același profil: amândouă erau vesele și joviale și au intrat în conversație cu Dincă, ceea ce l-a încurajat pe monstru care nu şi-a mai putut stăpâni impulsurile sexuale, potrivit Digi24.

Anchetatorii spun că față de Alexandra, Gheorghe Dincă ar fi avut sentimente diferite pentru prima victimă, Luiza.

Luiza Melencu ar fi suportat patru zile de chinuri în casa lui Gheorghe Dincă înainte ca acesta să o omoare îm bătaie.

Toate detaliile, Ghoerghe Dincă le-a scris cu mâna lui în celula în care este închis.

Despre Luiza Melencu a povestit că a omorât-o în bătaie pentru că fata începuse se împotrivească şi să îl jignească. A incinerat-o, iar resturile din urma arderii le-ar fi aruncat la marginea unei păduri.

„Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc cârpei, luând și corpul foc, aruncând în butoi deșeuri de plastic. Am mers în casă și am adunat tot ce am crezut că trebuie ars și am pus pe foc – aruncând când scădea focul tot felul de deșeuri de plastic. După ce au ars de tot, am mișcat cu un lemn să văd ce este în butoi și am văzut bucăți de oase și cenușă. Am intrat casă și am stat pe pat, lungit, adormind.”

Dincă, despre Alexandra Măceșanu: „Am crezut în mintea mea că am găsit o parteneră de sex și am început să mă înfierbânt.”

La fel cum și-a ademenit prada în aprilie, procedează și acum. Îi oferă Alexandrei 50 de lei pentru a întreține relații sexuale. Fata refuză, moment în care se gândește să o răpească. O leagă pe bancheta din spate și o duce acasă.

Acolo fata este agresată sexual chiar în ziua în care a fost răpită. A doua zi (25.07.2019), Dinca își bea cafeaua la ora 6:00, în timp ce victima sa era legată de pat. Fata îi spune de dimineață că o doare capul și burta și că ar avea nevoie de medicamente. Dincă se oferă să meargă să îi cumpere.

Dincă, despre Alexandra Măceșanu: „Am legat-o la picioare cu o ață, dar am luat și un lanț și sârmă și am legat-o din nou cu lanțul de picioare lăsând între 50 de centimetri după care am legat lanțul de patul metalic”.

Dincă se întoarce din oraș. Cumpără și o cartelă telefonic, de pe care o apelează pe mama Alexandrei și se recomandă ca ginerele ei. Apoi telefonul îl dă unor copii să se joace cu el.

Când s-a întors, la 12.00, o găsește pe Alexandra dezlegată. O vede cu telefonul, Alexandra nu știe să îi spună ce e cu telefonul.

Dincă, mărturii din dosar: „Am lovit-o destul de tare, căzând jos, lovindu-se cu capul de ciment – dar nu mai aveam control. Am realizat că am omorât-o.”

Intră în panică și o învelește pe fată cu husa de pe pat, apoi se gândește să scape de cadavru la fel cum a făcut în cazul Luizei.

Dincă, mărturii din dosar: „Am mers la butoi și am așezat scândurele deasupra sitei, am mers la Alexandra, am învelit-o cu o husă de pat, am ieșit pe ușă, am luat-o la umăr cu picioarele în față. Ajungând la butoi, am băgat-o. (…) Am adăugat pe foc o plasă de plastic ce avea în ea 2-3 kilograme de vaselină. Iar ultima dată, o bucată de carton bituminat din acela gros. Telefonul pe care l-a atins Alexandra și tot ce era atins de ea, le-am pus pe foc.”

Încrisurile lui Gheorghe Dincă se încheie în ziua de 26 iulie, când la ora 6:00 își amintește că l-a trezit zgomotul câinilor care anunțau mascații.

Avocatul Claudiu Lascoschi care îl reprezintă pe Gheorghe Dincă spune că acesta regretă ce a făcut, iar atutudinea lui este mult schimbată în ultimele săptămâni.