13.6 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 12:34

Mihai Fifor este noul purtător de cuvânt al PSD

spot_img

Fostul ministru al Apărării, senatorul PSD Mihai Fifor a fost desemnat miercuri, în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, în funcţia de purtător de cuvânt al formațiunii politice. Mihai Fifor este și preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, a treia funcție de conducere în ierarhia partidului.

În perioada campaniei electorale, purtătorul de cuvânt al PSD a fost fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, iar anterior nominalizării lui Mihai Fifor a fost propus Titus Corlățean pentru această funcție.

Pe pagina sa de socializare. Mihai Fifor a scris, miercuri, că social-democraţii vor continua lupta şi vor fi aproape de români.

„Partidul Social Democrat va rămâne întotdeauna aproape de români. Știm să ascultăm vocea acestei țări și știm când e nevoie de schimbare. Împreună, alături de milioanele de oameni care cred în noi, vom da acest semnal al schimbării. Pentru toți cei care și-au pus speranțele în Partidul Social Democrat și pentru toți cetățenii pe care Guvernul PSD îi reprezintă, continuăm lupta!”, a mai scris senatorul PSD.

 

E. S.