-1.2 C
București
joi, 27 ianuarie 2022 - 3:39
No menu items!

Gheorghe Hagi, la transferul vieții sale. Ianis pleacă la o puternică echipă din Europa

spot_img

Fiul său, Ianis, ajunge, de la anul, la Fiorentina

FOTBAL:FC VIITORUL VOLUNTARI-FC BOTOSANI, LIGA 1 (5.12.2014)

Gheorghe Hagi a reușit transferul vieții sale – l-a dat pe fiul său, Ianis, echipei italiene Fiorentina. Fostul echipier al formației din Firenze, Adrian Mutu, a confirmat că Ianis Hagi a fost transferat, scrie prosport.ro.

La cei 17 ani neîmpliniţi, Ianis a reuşit să semneze cel mai important contract al carierei sale de până acum. Gică Hagi s-a înţeles cu oficialii Fiorentinei, iar tânărul mijlocaş urmează să plece la Firenze în sezonul următor. Potrivit DigiSport, echipa antrenată de Hagi, Viitorul Constanța, ar urma să primească aproape un milion de euro. Să sperăm că Ianis va face treabă bună acolo, pentru că are toate calităţile. Îi doresc chiar să realizeze mai mult decât am făcut eu acolo. Am vorbit şi cu tatăl lui, cu Gică, şi i-am spus că a făcut o alegere foarte bună, este clubul potrivit. Într-adevăr, la Fiorentina va avea toate condiţiile pentru a-şi dezvolta calităţile. S-a văzut până acum că Ianis a crescut de la meci la meci. Sigur, Serie A este cu totul altceva, trebuie mai multă forţă, vom vedea ce va fi”, a declarat Mutu la DigiSport.

Zilele trecute, Gianluca Di Marzio, un jurnalist care colaborează cu Sky Sports, susţine pe blogul său că oficialii Fiorentinei au reuşit să dea lovitura: „Hagi jr. este noul jucător al Fiorentinei. Transferul este deja finalizat, iar tânărul fotbalist va veni la Firenze din sezonul următor. Fiorentina râde şi îşi freacă mâinile de bucurie pentru că a reuşit transferul şi aşteaptă să-l vadă la lucru în Serie A. Cu siguranţă, Hagi va încântă fanii”, a notat Di Marzio.

Toscanii pariază pe potenţialul fiului lui Gică Hagi, deşi acesta a jucat titular într-un singur meci în Liga 1, în ultima etapă cu FC Botoşani, în care a reuşit şi să marcheze. Ianis debutase în campionatul României tot contra Botoşaniului, în toamna anului trecut.

Lucian Mera