3.3 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 18:30
No menu items!

Gheorghe Dincă preluat de trupele speciale. S-au găsit noi rămășițe umane

spot_img

Desfășurare impresionantă la Caracal, unde Gheorghe Dincă a fost preluat de trupele speciale și dus într- un loc indicat de el, unde susține că ar exista mai multe rămășițe umane de la o altă victimă, probabil Luiza Melencu, fata dispărută din luna aprilie.  Împreună cu zeci de anchetatori, câțiva membri ai trupelor speciale înarmați cu mitraliere au parcurs pădurea de lângă Caracal. La locul indicat s-au descoperit rămășițele umane ale unui trup de fată.  

Avocatul familiei Melencu ajuns și el la fața locului. Acesta a a declarat că Dincă își menține în continuare declarațiile privind uciderea celor două fete.

“Credeți-mă, omul acesta spune anumite adevăruri, dar și minte foarte mult, că este învățat cum să mintă. De data asta a spus ceva adevărat. Nu știm cine este victima, dar există date că există o victimă”, a declarat avocatul familiei Melencu la Antena 3.

Gheorghe Dincă a susținut și luni în fața anchetatorilor că Luizei Melencu i-a curmat viața în același mod ca Alexandrei Măceșanu.