14.8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 21:03

Gheorghe Dincă, arestat pentru viol și trafic de minori. Valiză cu haine și rămășițe dintr-un trup, în lacul din Caracal

spot_img

Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzaţiile de viol şi trafic de minori. Între timp, scanfandrii chemați să ajute la investigații au scos, din lacul din Caracal, aflat în apropierea casei lui Dincă, o valiză cu haine și rămășite dintr-un trup aparent carbonizat, potrivit Antena 3.

Tribunalul Dolj este instanţa care a decis arestarea preventivă a lui Gheorghe Dincă, după ce suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore în această dimineaţă.

Gheorghe Dincă este tată a trei copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane şi bijuterii în special inele, care i-ar fi aparţinut Alexandrei.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.