20.5 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 4:51
No menu items!

GFR: Gruia Stoica nu face obiectul niciunui dosar penal aflat în derulare

spot_img

Grupul de companii Grampet – GFR a dezmințit luni, într-un comunicat de presă, că atât societatea GFR, cât și acționarul majoritar, Gruia Stoica, ar avea probleme financiare, penale sau de capacitate financiară.

  1. Nu avem probleme de bonitate, ci, din contră, ne aflăm în discuții avansate cu instituții financiare internaționale care se află în top 5 mondial, în vederea finanțării pentru CFR Marfă.
  2. Avem achitate la zi toate impozitele şi taxele datorate bugetului de stat, iar GFR‐ Grampet nu are vreo restricție impusă asupra conturilor.
  3. Acționarul principal Gruia Stoica nu face obiectul niciunui dosar penal aflat în derulare.
  4. Toate afacerile dezvoltate de GFR‐Grampet de‐a lungul a 13 ani de creştere continuă şi solidă au fost şi sunt făcute în deplină transparență şi conform legilor țării, iar peste 90% din contractele noastre se derulează cu operatori private şi nu cu statul român.

Grampet Group

 

Deși în comunicatul de presă remis, luni, se precizează că acționarul principal Gruia Stoica nu face obiectul niciunui dosar penal aflat în derulare, același Gruia Stoica recunoștea, pe 23 iulie, tot printr-un comunicat al Grampet, citat de hotnews.ro, că, la începutul lunii iulie, a fost „invitat” la DIICOT în legătură cu un dosar penal.

Foto ziuaveche.ro