21.4 C
București
luni, 20 mai 2024 - 17:30
No menu items!

Gest șocant! Un bărbat s-a legat cu cătușele de șină la metrou, cerând interzicerea „păcănelelor”. Circulația trenurilor, oprită

spot_img

Circulația metroului a fost îngreunată, marți, pe magistrala Pipera – Berceni, din cauza unui bărbat care a coborât pe șine, la Piața Unirii 2 și s-a legat cu cătușe de șină. Bărbatul avea o pancartă pe care scria „Opriți păcănelele“ și „Lăsați trenul să treacă“.

Incidentul a avut loc marți, înainte de prânz, în stația Piața Unirii 2.

Călătorii din stație au sunat la 112 și, în scurt timp, la fața locului au venit polițiști, pompieri și un echipaj SMURD.

Individul ar fi recurs la acest gest pentru interzicerea „păcănelelor”.

În urma acestui incident, circulația în direcția Berceni, pe magistrala M2, a fost inițial oprită. Ulterior, circulația trenurilor a fost reluată în sistem pendulă între stațiile Eroii Revoluției-Universitate.

„Metrorex informează că astăzi, 08.08.2023, în jurul orei 11:20, în stația de metrou Piața Unirii 2, pe linia 2, direcția Berceni, un călător a pătruns în calea de rulare, imobilizându-se de șină cu un dispozitiv metalic de prindere (cătuşe).

Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din șina a 3-a și a anunțat organele abilitate pentru intervenție.

Persoana imobilizată a fost scoasă din calea de rulare iar circulația trenurilor de metrou a fost reluată de la ora 11.47”, a transmis Metrorex.

                                                                                                             Adina Silav