1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 3:24
No menu items!

Gerard Butler, Alicia Keys şi Stevie Wonder, împotriva sărăciei globale

spot_img

kinopoisk.ru

Artiștii Alicia Keys, Stevie Wonder şi John Mayer şi actorii Katie Holmes, Gerard Butler, Olivia Wilde şi Jason Sudeikis s-au aflat printre vedetele care au participat la Global Citizen Festival, un concert împotriva sărăciei, organizat sâmbătă seară în Central Park din New York.

Scopul major al Global Citizen Festival 2013 este eradicarea sărăciei pe plan global până în anul 2030, scrie music-news.com.. Totodată, se dorește creşterea gradului de conştientizare în rândul publicului şi asupra altor cauze umanitare, cum ar fi educaţia, egalitatea dintre femei şi bărbaţi şi sănătatea globală, susțin organizatorii evenimentului. Fanii au fost rugați să ia atitudine în modalități diferite, cum ar fi să se alăture unor mișcări sau să semneze petiții, pentru a ajuta la atingerea obiectivelor cheie, notează globalcitizen.org.

John Mayer a urcat pe scenă şi a interpretat piesele „Waiting on the World to Change” şi ”Wildfire”, iar Alicia Keys a interpretat unele dintre cele mai cunoscute cântece din repertoriul ei, precum ”New Day” şi ”Listen to Your Heart”.

alicia-keys-stevie-wonder-global-citizen-festival

Alicia Keys a publicat pe site-ul ei un mesaj adresat fanilor, îndemnând la mobilizare pentru a face o schimbare pozitivă în lumea în care trăim.

„Astăzi este o zi foarte importantă, un simbol al felului în care putem să facem într-adevăr ceva, pentru a aduce lumea în care trăim mai aproape de felul în care ne dorim ca ea să fie. De atât de multe ori avem sentimentul că suntem blocaţi şi că nu avem niciun control asupra lumii. Sărăcia este o nedreptate adusă familiei noastre globale. Ea neagă oamenilor din lumea întreagă dreptul elementar la hrană, apă curată, îngrijiri medicale şi educaţie”, a declarat cântăreața americană.

Actorii Katie Holmes, Gerard Butler, Olivia Wilde şi logodnicul ei, Jason Sudeikis, s-au numărat printre vedetele prezente la concert.

C.A.