6.1 C
București
joi, 15 aprilie 2021 - 3:00

George Simon, acuzație gravă la adresa lui Ludovic Orban: “Bea în Parlament!” Orban: “Îi tolerăm”

George Simion atrage din nou atenția cu o declarație ieșită din comun. Într-un război al declarațiilor cu Ludovic Orban, Simion l-a acuzat pe președintele Camerei Deputaților că bea în Parlament. Anterior, Orban a spus despre membrii AUR că sunt “excentrici” și că “mănâncă în sala de plen”, scrie G4Media.

Copreşedintele AUR George Simion, deranjat de o declarație a lui Ludovic Orban în care a numit “excentrici” pe membrii Grupului AUR, declarat miercuri, că liderul liberal „este ultimul care ar trebui să vorbească despre excentricităţi în Parlament, pentru că el bea în Parlament”. 

„Domnul Orban a spus că suntem excentrici şi mâncăm în Parlament. Domnul Orban este ultimul care să vorbească despre excentricităţi, pentru că el bea în Parlament”, a afirmat Simion, potrivit G4media. 

Declarația preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, care l-a deranjat pe George Simion:

„Sunt excentrici şi neobişnuiţi, ei nu sunt obişnuiţi şi nu înţeleg mulţi dintre ei unde se găsesc, că suntem în Parlamentul României, unde ai anumite rigori în ceea ce priveşte comportamentul. Nu poţi să te comporţi… Mănâncă în sala de plen, se filmează, filmează inclusiv şedinţele de Birou permanent, filmează ostentativ, atenţie, mai ales în timp ce vorbesc. E adevărat că cei care îi privesc nu cunosc întotdeauna regulamentul, prevederile regulamentare şi nu îşi dau seama că de multe ori spun nişte năzbâtii care probabil li se par foarte interesante pentru ei”, a spus Orban la Palatul Parlamentului, întrebat ce părere are despre comportamentul parlamentarilor de la AUR.

Ludovic Orban a mai spus că reprezentanții AUR sunt priviți cu îngăduință și toleranță pentru că sunt la prima lor experienţă parlamentară.

„Sunt la prima lor experienţă parlamentară şi încă îi privim cu oarecare îngăduinţă şi toleranţă. Pe de altă parte, va trebui să înţeleagă că această instituţie este forul reprezentativ, suprem al societăţii, al românilor, al României, este o instituţie fundamentală care trebuie să dea tonul, care trebuie să impună prin sobrietate, prin seriozitate, prin civilizaţie şi în care parlamentarii trebuie să reprezinte un exemplu pozitiv, nu negativ”, a subliniat preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.