19.8 C
București
luni, 2 octombrie 2023 - 14:04
No menu items!

George Michael, dus de urgenţă la spital

spot_img

Cântăreţul a fost transportat la un spital din Londra după ce a suferit „un colaps misterios”

 George Michael

Cântăreţul George Michael a fost transportat cu ambulanţa în regim de urgenţă la un spital londonez, săptămâna trecută, după ce artistul şi-a pierdut cunoştinţa în reşedinţa sa din partea de nord a capitalei britanice, informează Daily Mail.

Două ambulanţe au fost trimise la reşedinţa starului, la primele ore ale dimineţii de joi, 22 mai, a confirmat Serviciul de ambulanţe din Londra.

Cântăreţul, în vârstă de 50 de ani, a suferit un „colaps misterios”, pierzându-şi cunoştinţa din motive necunoscute, iar acest fapt l-a determinat pe un prieten al starului britanic să sune imediat la serviciile de urgenţe.

Martorii spun că ambulanţele au plecat după patru ore de la reşedinţa starului, iar artistul se afla într-una dintre ele. Cântăreţul a fost transportat la un spital din Londra, unde a primit tratament în regim de urgenţă.

Miercuri seară, agentul său de presă a declarat pentru tabloidul The Sun: „George Michael s-a aflat în spital pentru o serie de analize de rutină”.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internaţional, iar printre piesele sale se numără hituri precum „Careless Whisper”, „Faith ” şi „Last Christmas”.

C.A.