16.5 C
București
joi, 23 mai 2024 - 0:37
No menu items!

George Clooney vrea în politică

spot_img

Amal Alamuddin ar contribui la creşterea şanselor actorului de a-şi asigura un rol în noul guvern

 George Clooney

Actorul american George Clooney vrea să urmeze o carieră în politică, după ce se va căsători cu iubita lui, avocata britanică Amal Alamuddin, scrie contactmusic.com.

Despre George Clooney, care se va căsători cu avocata britanică în septembrie, după ce s-au logodit luna trecută, au apărut zvonuri că se pregăteşte să participe la următoarele alegeri din Statele Unite ale Americii.

„El are ambiţii mari şi vrea să intre în politică foarte repede. Vrea să se implice în mai multe acţiuni umanitare şi speră se se alăture campaniei democraţilor pentru alegerile din 2016”, a declarat o sursă pentru ziarul Daily Mirror.

Actorul şi producătorul George Clooney, care a fost alături de preşedintele Barack Obama înainte de alegerile din 2012 şi a fost cofondator al organizaţiei de ajutor umanitar „Not On Our Watch”, alături de câţiva prieteni, inclusiv Matt Damon şi Brad Pitt, în urmă cu şase ani, consideră că Amal Alamuddin, în vârstă de 36 de ani, va contribui la creşterea şanselor sale de a-şi asigura un rol în noul guvern.

„George se gândeşte cum poate să se implice mai mult. Acum că o are pe Amal alături de el va avea mai multă credibilitate pentru a candida”, a mai spus sursa citată.

Cu toate acestea, actorul a declarat în luna februarie că ideea de administra şi de a legifera i se pare „un coşmar”.

Amal Alamuddin este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului. Printre clienţii acesteia s-a numărat şi Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

George Clooney şi-a câştigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scenarist şi regizor, dar şi ca activist dedicat cauzelor umanitare.

C.A.