3.1 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 20:26
No menu items!

George Clooney şi Amal Alamuddin se căsătoresc în weekend

spot_img

Nunta va avea loc pe o insulă privată din Veneţia

 amal-alamuddin-george-clooney

Actorul american George Clooney se va căsători cu Amal Alamuddin la sfârşitul acestei săptămâni, iar ceremonia va avea loc la Veneţia şi va fi oficiată de un bun prieten al starului, fostul primar al Romei Walter Veltroni.

Clooney, în vârstă de 53 de ani, şi logodnica sa, avocata britanică Amal Alamuddin, se vor căsători la sfârşitul acestei săptămâni, în cadrul unei ceremonii private care va fi oficiată de Walter Veltroni, fost primar al Romei între 2001 şi 2008, potrivit contactmusic.com.

Veltroni este bun prieten cu actorul american de mai mulţi ani şi a fost invitat în 2006 şi la nunta lui Tom Cruise cu Katie Holmes.

Nunta va avea loc pe o insulă privată din Veneţia, potrivit relatărilor anterioare ale presei internaţionale. Anunţul privind locul unde se va desfăşura ceremonia a fost făcut chiar de actorul american.

“Mi-am întâlnit viitoarea mireasă aici, în Italia, şi mă voi căsători cu ea, în câteva săptămâni, la Veneţia”, a declarat Clooney în urmă cu mai multe săptămâni, la Florenţa, unde a participat împreună cu viitoarea soţie la o gală umanitară organizată în Palazzo Vecchio.

George Clooney şi Amal Alamuddin au apărut pentru prima dată împreună în public în octombrie 2013, la Londra, potrivit revistei People.

George Clooney a mai fost căsătorit între 1989 şi 1993 cu actriţa Talia Balsam.

Amal Alamuddin este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului.

C.A.